Termeni si conditii

Termeni si Conditii
Folosirea si plasarea comenzilor(online sau telefonic) pe www.patuldevis.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezente. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Continutul site-ului(imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea www.patuldevis.ro si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al administratorului site-ului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
www.patuldevis.ro nu este producator, lenjeriile sunt stas si nu se pot modifica dupa alte dimensiuni.
Promotiile si reducerile de pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil si atat cat sunt prezente pe site.
Promotia 1+1 GRATIS
Promotia este valabila doar pentru produsele aflate in categoria 1+1 GRATIS.
Promotia este valabila in limita stocului disponibil.
Selectati cele 2 produse dorite si completati datele cerute in cosul de cumparaturi. Daca in cos aveti 2 produse din oferta 1+1 cu pret diferit, veti plati pretul mai mare din cele 2.
Produsele din oferta 1+1 GRATIS NU se schimba cu altele si NU se returneaza. Pentru a evita situatiile neplacute cititi cu atentie descrierile la fiecare produs in parte.
Pozele lenjeriilor de pe www.patuldevis.ro sunt cu titlu de prezentare si lenjeriile pot fi diferite fata de poze, in sensul ca cearceaful de pat este imprimat ca cel de pilota, fetele de perna nu sunt incadrate ca in fotografii, fiind taiate asa cum vine la rand materialul, numarul de piese este cel specificat pentru fiecare lenjerie in parte la descriere, nici o lenjerie nu are nasturi decorativi pe fetele de perna.  Lenjeriile sunt imprimate in totalitate, exceptie fac cele la care este specificat ca sunt uni sau au componente uni. Toate detaliile specificate la fiecare produs in parte la descriere coincid cu realitatea.
Preturile afisate nu includ taxele de transport.
Livrarea produselor:
Produsele noastre se livreaza doar prin Curier Rapid.
Costul transportului este de 20 LEI, TAXA FIXA Curier Rapidoriunde in Romania.
PLATA PRODUSELOR se face ramburs la primirea coletului.
Timpul de livrare:
Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil.
Termenul de livrare prin Curier Rapid este de 24H, 48H sau 72H de la confirmarea comenzii in functie de localitatea de livrare, de conditiile meteo sau de perioada sarbatorilor in special luna Decembrie.
ATENTIE!!! NU EXPEDIEM COMENZI PERSOANELOR CARE AU REFUZAT PRIMIREA UNEI COMENZI ANTERIOARE!
Returnarea Produselor:
Conform legislatiei din Romania Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
NU se pot returna produsele care fac parte din ofertele de 1+1 GRATIS, cele care primesc reduceri suplimentare fata de preturile afisate pe site si nici cele aflate la reducere sau lichidare de stoc.
Puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.patuldevis.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui anumit motiv. Cheltuielile directe de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Notificarea de returnare va fi trimisa prin email la adresa: contact@patuldevis.ro.
In cazul in care beneficiati de transport gratuit si doriti returnarea produselor, vi se vor retine din bani atat costurile aferente expedierii coletului cat si de ambalare a acestuia, respectiv 20 lei pentru transport si 5 lei pentru ambalare. In cazul in care ati beneficiat de taxa PROMO de livrare la returnarea produselor se va retine intreaga suna de livrarea a coletului, respectiv 20 lei si cele de ambalare de 5 lei. In cazul schimbului de produse se va achita de catre cumparator taxa de livrare de 20 lei, taxa de schimb de colete in valoare de 10 lei si taxa de ambalare de 5 lei.
Returnarea unui produs este posibil doar in situatia livrarii acestuia prin CURIER RAPID. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu prezinte urme de utilizare si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. Produsul returnat se trimite doar in ambalajul original, fara ca acesta sa fie deteriorat. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin legea nr. 51 din 21/01/2003. Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@patuldevis.ro sau la numarul de telefon: 0722477245

ATENTIE!!! NU PRIMIM RETUR COLETE CU PLATA RAMBURS SAU CARE SUNT LIVRATE PRIN POSTA ROMANA. DUPA PRIMIREA SI VERIFICAREA PRODUSULUI RETURNAT BANII VOR FI RAMBURSATI CATRE DVS PRIN DEPUNERE SAU TRANSFER BANCAR IN CONTUL DVS.
Materialele din care sunt facute lenjeriile sunt moi si placute la atingere, grosimea lor variind de la o categorie la alta.
Toate produsele noastre se spala doar la masina, la 30 - 40 grade, fara inalbitori. Recomandam spalarea inainte de prima folosire.
Dimensiunile specificate pot varia cu ±5%
Va multumim ca ati ales site-ul nostru si va asteptam cu drag comenzile.